(1) 2 »

你食過最好ge甜品係咩呀?係邊度食?
會員一級
註冊日期:
我最鍾意食就係....葡撻

發表日期:2007/1/19 5:35

Re: 你食過最好ge甜品係咩呀?係邊度食?
會員一級
註冊日期:
以為您會話鍾意食"朱古力"添

我鍾意食NewYork cheese cake, 音樂豆同老佛爺都好食.

發表日期:2007/1/19 16:14

會員二級
註冊日期:
來自 HONG KONG
我最鐘意係熱食既梳乎厘,基本上係街食既都唔算好食~~所以最好食係我自已整既奇異果梳乎厘,只會係我屋企食到~~同埋係觀光塔buffet既梳乎厘都ok,不過佢只係得原味~~~~~~~~~~~

發表日期:2007/1/20 9:26

會員一級
註冊日期:
55..Singing Bean既雪糕都OK..

發表日期:2007/1/20 22:07

會員一級
註冊日期:
來自 macau
the best dessert in town.... i think is the strawberry cream cake at CAfe E AU ... it is a coffee shop right opposite "STONE LION". I have tried most of their cakes, most of them are good.. the best one will be strawberry cream cake! They whipped the cream immediately after u ordered, so fresh and yummy!! and they will then put the cream, cake and fresh strawberry together... so everything is nicely made and taste super good! If you like something hot, try their "souffle cheese cake" which will be bake at your order (so need 15-20 minutes), but is worth waiting!!!!

發表日期:2007/2/1 16:12

會員四級
註冊日期:
我鐘意mandarin同老佛爺0既 blueberry cheese cake. 最近係"花草茶"食過chocolate musse都好好味, 清甜,唔會覺得好"漏".

發表日期:2007/2/1 16:39

會員一級
註冊日期:
目前最滿意的甜品...應該係音樂豆的CAKE...坐得舒服...飲品同食品都正...

發表日期:2007/2/1 18:13

會員一級
註冊日期:
來自 Macau
直至目前為止, 我最鍾意食嘅dessert始終係老佛爺嘅"皇室榛子朱古力餅", 簡直係一試難忘.........
我都介紹過好多朋友試, 我哋都一致認為最正係個批底, 大家都去試吓啦!!!

發表日期:2007/3/6 12:58

會員二級
註冊日期:
Mandarin's cheesecake

發表日期:2007/3/6 19:07

會員二級
註冊日期:
Bitter Sweet Cafe ge 天然芝士蛋糕
同埋不夜天ge New York Cheese Cake

發表日期:2007/3/8 16:05

(1) 2 »

[進階搜尋]

無煙食肆
西貢城越南餐
旅遊資訊 現已推出
發記咖啡
禮記雪糕